Stiže nova oprema za uređenje dječjih igrališta na području grada

Gradonačelnik nabavku nove opreme najavio na jučerašnjoj 4. sjednici Dječjeg gradskog vijeća

Stiže nova oprema za uređenje dječjih igrališta na području grada

Na jučerašnjoj 4. Sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Grubišnoga Polja mali vijećnici su uz pomoć predstavnika gradskih institucija raspravljali o obilježavanju blagdana Sv. Josipa i Uskrsa, te planiranim radionicama u narednom razdoblju. U planirane aktivnosti će se besplatnim radionicama uključiti i djelatnici grubišnopoljske podružnice Centra za socijalnu skrb Daruvar.
Na dnevnom redu sjednice malih vijećnika našla se i radna akcija uređenja okoliša škole ususret obilježavanju Dana škole.
Zanimljivi prijedlozi malih vijećnika i do sada su bili dobra smjernica odraslima za uređenje Grada Grubišnoga Polja po mjeri djece i mladih. Gradonačelnik Zlatko Mađeruh upoznao ih je koliko se ove godine planira uložiti u opremanje dječjih igrališta.- Izdvojili smo oko 130 tisuća kuna. Trenutno smo pri završetku programa popunjavanja dječjih igrališta. Planirane su dopune dječjih igrališta koja već postoje, samo ih malo obogaćujemo. Gledamo da se uklopimo u planiranih 130 tisuća kuna-kazao je gradonačelnik otkrivši da će nova oprema osvanuti na dječjim igralištima kod CIK-a, u Velikim Zdencima kod Dječjeg vrtića i ZRC-a, u Ivanovom Selu u parku, te u naselju centar u Grubišnom Polju. Dječje gradsko vijeće treba odlučiti prihvaća li prijedloge kako bi oprema bila što prije naručena i stigla za dvadesetak dana.(RGP; foto: OŠ I.N. Jemeršića)


  Povratak na: Novosti