Nika Andričević i Darijo Đurđević su superodlikaši i učenici generacije

Grad Grubišno Polje je osigurao nagrade koje su na svečanosti uručene učenicima

Nika Andričević i Darijo Đurđević su superodlikaši i učenici generacije

Srednja škola Bartola Kašića jučer je u skladu s višegodišnjom tradicijom upriličila svečanu podjelu priznanja i nagrada učenicima škole i svjedodžbi maturantima. Ravnateljica škole Ivana Orešković kazala je kako je izuzetno zadovoljna i sretna što je školska godina unatoč svim izazovima i teškoćama nametnutih pandemijom uspješno privedena kraju.
Dvoje učenika maturanata koji su u protekle sve četiri nastavne godine završili uspjehom 5.0 su Nika Andričević i njezin razredni kolega Dario Đurđević, oboje učenici gimnazije, koji su time postali najučenici generacije. Za svoj su trud nagrađeni navjećim školskim priznanjem Plaketom s likom Bartola Kašića i posebnom nagradom za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta tijekom srednjoškolskog obrazovanja.
Učenike i nastavnike uime Grada Grubišnoga Polja i gradonačelnika Zlatka Mađeruha pozdravio je Tony Dvoržak, a i ravnateljica škole Orešković je uzvratila zahvalom Gradu Grubišnom Polju što je osigurao nagrade učenicima. (mp; foto: SŠ. Bartola Kašića)


  Povratak na: Novosti