Objavljeno: 08/09/2014

Jedino juniori pobjedili, nogometaši seniori i boćari neuspješni.

Prvu utakmicu u novoj sezoni odigrali su juniori Zdenke '91 i u susretu s Bilom iz Velike Pisanice pobijedili s 4:2

/slika/vijesti/2014/2014_09/664_x_495/09_08_zdenka_juniori.jpg

NK Zdenka '91 protekloga vikenda nije uspjela doći do novih bodova. U 3. kolu Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gostovali su u Kalinovcu gdje ih je domaćin porazio s 2:0. Zdenkaši su se nakon toga s tri boda sa 6. spustili na 10. mjesto 14-dijelne ljestvice. Slijedeći susret igraju u subotu u 17 sati na NK Croatiom iz Grabrovnice.
Nogometaši NK Bilogore '91 odigrali su 2. kolo druge županijske lige jug, te također zabilježili poraz. Na teškom gostovanju u Sređanima izgubili su rezultatom 4:2. Iako su u nekoliko navrata imali prilike izjednačiti, sreća im nije bila naklonjena. Zgoditke za Bilogoru '91 postigli su Marko Rakočević i Dejan Barišić.
Prvu utakmicu u novoj sezoni odigrali su juniori Zdenke '91 u poprilično pomlađenom sastavu. U susretu s Bilom iz Velike Pisanice pobijedili su s 4:2, a zgoditke su postigli Ivica Lukenda, Krunoslav Vuk, Dominik Bahun i Alen Malounek.
Prvo kolo 2. Zagrebačke lige odigrali su i boćari Otkosa 10. Gostovali su kod zaprešićkog BK Šibica, koji ih je porazio s 10:8 i zabilježio dva boda.
Šahisti Bilogore '91 započeli su mečeve jesenskog dijela prvenstva u 2. Hrvatskoj šahovskoj ligi centar. Protekloga vikenda odigrali su mečeve 7. i 8. kola u kojima su figure odmjerili s kolegama iz ŠK Tomislava iz Svetoga Ivana Žabnog i šahovskoga kluba Bjelovara. Tomislava su pobijedili rezultatom 3,5 : 2,5, dok ih je Bjelovar porazio rezultatom 4:2. Do kraja prvenstva ostala su još tri kola u kojima će se Grubišnopoljci susresti s Ericcsonom nikolom Teslom iz Zagreba, te šahovskim klubovima Krapinom i Križevcima. ŠK Bilogora '91 se sada nakon odigrana dva kola jesenskoga dijela prvenstva nalazi na odličnom petom mjestu ljestvice.
(RGP; foto: Facebook)