Mladež Crvenoga križa 10. u Hrvatskoj

Ekipa mladeži Crvenog križa Grubišnoga Polja u pratnji mentorice Tanje Horaček nastupila je na 18. Državnom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa održanom u Novom Vinodolskom.

Mladež Crvenoga križa 10. u Hrvatskoj

Ekipa mladeži Crvenog križa Grubišnoga Polja u pratnji mentorice Tanje Horaček nastupila je  na 18. Državnom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa održanom u Novom Vinodolskom.

Na natjecanju se ukupno 20 ekipa iz cijele Hrvatske u kategorijama pomlatka i mladeži natjecalo iz područja rada i djelovanja pokreta Crvenog križa, međunarodnog humanitarnog prava, ljudskih prava, prava djece te praktičnog pružanja prve medicinske pomoći unesrećenim osobama. Marina Pavlečić, Valentina Per, Kristina Čičak, Mario Komljenović, Ivona Kalac i Matej Solić zauzeli su 10. mjesto u kategoriji mladeži.

Postignuti rezultati su dobri obzirom na iznimno jaku konkurenciju na državnom natjecanju-navode u Crvenom križu, čestitajući ekipi na uloženom trudu i postignutim rezultatima i zahvaljujući se mentorici i liječniku Marijanu Lukiću koji su u svoje slobodno vrijeme kao volonteri Crvenog križa pripremali ekipu i pratili je na državnom natjecanju.

Zahvala, navode u Crvenom križu, pripada i Gradu Grubišnom Polju u županijskom društvu Crvenog križa koji su financijski pomogli pri uspješnoj realizaciji cjelokupnog programa.(RGP, foto: CK Grubišno Polje).


  Povratak na: Novosti