Prijenos sv. mise iz crkve sv. Josipa na HTV 1

U nedjelju 17. ožujka sveta misa iz župne Crkve sv. Josipa u Grubišnom Polju bit će emitirana u izravnom prijenosu u programu Hrvatske radiotelevizije. Iako su poldanje nedjeljne svete mise u toj crkvi obično u 11 sati, nedjeljna koju će prenositi HRT 1 počinje u 10 sati sukladno programskoj shemi duhovnoga programa HRT-a.
Svi oni koji odluče misu pratiti preko malih ekrana u svojim domovima, petnaest minuta prije početka mise mogu pogledati i kratki portret crkve i grada.

 

Izložba nakita i ručnih radova

 

Prvi pljesak 2019

 

Vježba evakuacije, gašenja požara i zbrinjavanje ozlijeđenih

7. ožujka će s početkom u 14 sati u sušari u sklopu Energostatikove energane na drvnu biomasu u Zoni malog i srednjeg poduzetništva u Grubišnom Polju biti provedena vježba evakuacije gradilišta, gašenja požara i zbrinjavanja ozlijeđenog radnika.
Predviđeno trajanje vježbe je 45 minuta, a kako je javnog karaktera svi građani su dobrodošli prisustvovati.
Prostor za zainteresirane gledatelje će biti odvojen od prometnice i osiguran.

 

 

 

23 milijuna kuna za unapređenje hrvatskog turizma

Obavještavamo vas da je Ministarstvo turizma raspisalo Javni poziv za povećanje atraktivnosti i konkurentnosti hrvatskog turizma. Ciljevi ovog Poziva su unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, održivi razvoj, zeleni turizam i razvoj posebnih oblika turizma (zdravstvenog, kulturnog, cikloturizma, nautičkog, kongresnog, ruralnog). OPŠIRNIJE....

 

 

Program ‘Poduzetništvo u ekonomiji znanja’

Bjelovarsko-bilogorska županija u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organizira provedbu FBA specijalističkog programa pod nazivom “Poduzetništvo u ekonomiji znanja  – poduzetništvo, kontinentalni i zdravstveni turizam“. Program će biti baziran na kolegijima iz područja kontinentalnog i zdravstvenog turizma te poduzetničkog marketinga, a edukacija će se održavati u Daruvarskim toplicama, poznatim upravo po lječilišnom i zdravstvenom turizmu. Program je certificiran od strane Zagrebačkog sveučilišta i priznaje se kao dopunsko obrazovanje i usavršavanje u struci.
·        Rok trajanja programa: 12 tjedana predavanja (te cca. 4 tjedna mentorski rad)
·        Ukupan broj sati: 120 nastave
·        Termini i mjesto izvođenja: petkom poslijepodne i subotom prijepodne u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice

Uspješnim završetkom programa dobiva se Certifikat o završenom FBA studiju „Poduzetništvo u ekonomiji znanja“ od straneEkonomskog fakulteta u Zagrebu što se upisuje i u e-radnu knjižicu.
Detaljne  informacije o specijalističkom studiju i načinu prijave  možete dobiti u zgradi Bjelovarsko–bilogorske županije, soba br. 38, 1 kat.
Kontakt osoba: Stjepan Kos, tel: 043/221-923, e-mail: stjepan.kos@bbz.hr

PRIJAVNICA

 

Prijave za Prvi pljesak 2019

 

Prezentacija suradnje OPG-ova i Zadruga hrvatskih branitelja s Podravkom

Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji sa Podravkom d.d. u Bjelovaru organizira prezentaciju suradnje OPG-ova i Zadruga hrvatskih branitelja  kako bi povećali količinu domaće sirovine  u proizvodima Podravke.

Prezentacija će biti održana 16. siječnja .2019. godine u 12 sati Bjelovaru, Ivana Viteza Trnskog 8E, u prostorijama Kulturnog i multimediskog centra. Više pročitajte u POZIVU