Doček Nove godine na gradskom trgu

I ove godine Grubišnopoljci mogu dočekati Novu godinu na glavnom grubišnopoljskom gradskom trgu, gdje mogu računati na dobru zabavu u Silvestarskoj noći.
Grad Grubišno Polje i Turistička zajednica grada pripremili su posljednju i najveseliju ovogodišnju veselicu na otvorenom. Na trgu ispred zgrade Gradske uprave program 31. prosinca počinje u 22 sata i trajat će do 2 sata iza ponoći. Posjetitelje će zabavljati sastav 'Drugi format', a uz glazbu će Grad nuditi i besplatan čaj i kuhano vino.
U ponoć, pak, ove godine moći će uživati u do sada najdužem vatrometu do sada.

 

Božićni sajam i Advent u Grubišnom Polju

U ponedjeljak 17. prosinca ispred zgrade Gradske uprave od 9 do 12 sati bit će održan tradicionalni Božićni sajam. Na sajmu će se predstaviti brojne udruge i ustanove koje će posjetiteljima ponuditi prigodne proizvode i rukotvorine.

Advent u Grubišnom Polju će ispred zgrade Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman biti održan u četvrtak 20. prosinca od 17 do 20 sati, kada je i božićni koncert Osnovne škole Ivana Nepomuka Jemeršića, te u petak 21. prosinca u istom terminu, kada je i božićni koncert CIK-a i Dječjega vrtića Tratinčica. Oba koncerta počinju u 18 sati.
I ove godine će u okviru Adventa u Grubišnom Polju biti Kuća Djeda Božićnjaka, žive jaslice te će nakon koncerata biti puštani lampioni. Građani mogu računati i na toplu i slasnu zakusku poput kuhanih kobasica, čaja i kuhanoga vina.

Pogledajte što je još pripremljeno u okviru Adventa u Grubišnom Polju:

 

Božićna malonogometna liga

 

 

16. Gospodarski sajam - sajam sira

Program 16. Gospodarskog sajma - sajma sira

Raspored radionica i predavanja

Popis prijavljenih izlagača

Shema izlozbenih prostora

Pozivnica za 16. Gospodarski sajam - sajam sira

Prijavnica za sudjelovanje na 16. Gospodarskom sajmu - sajamu sira   PDF    DOC

Prijavnica za sudjelovanje na ocjenjivanju sira   PDF   DOC

 

Ove godine u suradnji s tvrtkom Barek digital oživljena je i Internet stranica Gospodarskoga sajma – sajma sira. Stranica donosi informacije o svakom od izlagača, dostupne su fotografije proizvođača te njihovi kontakt podaci
Što stranica sve donosi pogledajte na: https://sajam-sira.com/

 

Noć kazališta i lampioni za Vukovar

Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman sudjeluje u nacionalnom projektu 'Noć kazališta'. 17. studenog s početkom u 18 sati bit će održane tri predstave. U 18 sati "Družba Pere Kvržice" mlađe dramske skupine Krijesnice. U 18.30 sati predstava "Grubišno Polje na crvenom tepihu" amaterskog kazališta Bilogorci, a u 19 sati predstava kazališta Smješko "Lara u svijetu životinja". Ulaz za sve predstave je 10 kuna.

U subotu u 18,30 sati Grad Grubišno Polje u suradnji s grubišnopoljskim školama ispred zgrade Gradske uprave organizira paljenje lampiona u povodu godišnjice pada Vukovara.

 

 

OBAVIJEST o prodaji poljoprivrednog zemljišta izravnom pogodbom - k.o. Velika Barna

Na temelju odredbe članka 98. Stavka 1. i članka 106. stavak 1. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine, broj 20/18), članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/2013 i 48/2015) Ministarstvo poljoprivrede objavljuje:
OBAVIJEST o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Grubišnog Polja u k.o. Velikoj Barni
 
 

OBAVIJEST o prodaji poljoprivrednog zemljišta izravnom pogodbom - k.o. Dapčevica

Na temelju odredbe članka 98. Stavka 1. i članka 106. stavak 1. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine, broj 20/18), članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/2013 i 48/2015) Ministarstvo poljoprivrede objavljuje OBAVIJEST o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Grubišnog Polja u k.o. Dapčevici.
 
 

OBAVIJEST o prodaji poljoprivrednog zemljišta izravnom pogodbom - k.o. Rašenica

Na temelju odredbe članka 98. Stavka 1. i članka 106. stavak 1. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Narodne novine, broj 20/18), članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/2013 i 48/2015) Ministarstvo poljoprivrede objavljuje:
OBAVIJEST o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Grubišnog Polja u k.o. Rašenici