Cijepljenje u grubišnopoljskoj Ispostavi županijskoga ZZJZ-a

Iz Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije obavještavaju da je u Ispostavi Grubišno Polje - Službi za epidemiologiju 27. srpnja 2021. godine od od 9 do 12 sati organizirano cijepljenje građana bez najave i naručivanja. Građani samo sa zdravstvenom iskaznicom mogu doći i cijepiti se protiv COVID 19 cjepivom Pfizer. 

Na nama je da poduzmemo sve što je moguće kako bi stanovnicima  naše županije omogućili dostupnost cijepljenja protiv COVID 19 te kako bi nakon  procijepljenosti  stanovnika što brže se mogli  vratiti starom normalnom, poručili su iz županijskog ZZJZ-a.

 

 

 

Lokalni izbori 2021.

Lokalni izbori 2021.

KONAČNI REZULTATI IZBORA ZA GRADONAČELNIKA GRADA GRUBIŠNOGA POLJA

KONAČNI REZULTATI IZBORA ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA GRADA GRUBIŠNOGA POLJA

KONAČNI REZULTATI IZBORA ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA GRADA GRUBIŠNOGA POLJA

REZULTATI IZBORA ZA GRADONAČELNIKA GRADA GRUBIŠNOGA POLJA

REZULTATI IZBORA ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA GRADA GRUBIŠNOGA POLJA

REZULTATI IZBORA ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA GRADA GRUBIŠNOGA POLJA

Liste kandidata i zbirna lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Grubišnoga Polja i izbor gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika iz reda češke nacionalne manjine Grada Grubišnoga Polja na oglasnoj ploči Grada Grubišnoga Polja istaknute su 30. travnja 2021. godine u 3,30 sati:

Pravovaljana kandidacijska lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Grubišnoga Polja

Pravovaljana kandidacijska lista za izbor gradonačelnika Grada Grubišnoga Polja

Pravovaljana kandidatura za izbor zamjenika gradonačelnika Grada Grubišnoga Polja iz reda pripadnika češke nacionalne manjine

 

Gradsko izborno povjerenstvo donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Grubišnoga Polja

Dvije su izmjene u odnosu na prethodne izbore:
- novo biračko mjesto broj 4 u Mjesnom domu u Grubišnom Polju, Ulica kralja Zvonimira 75
- biračko mjesto u Velikim Zdencima je zbog radova na zgradi Osnovne škole I.N. Jemeršića premješteno u zgradu u parku u Velikim Zdencima (bivše poslovne prostorije Zdenke) 

 

Javni poziv redovnim studentima s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja za dodjelu prigodne nagrade za Uskršnje blagdane

Temeljem Odluke o isplati prigodne nagrade za Uskršnje blagdane redovnim studentima s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja gradonačelnik objavljuje javni poziv redovnim studentima s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja  za dodjelu prigodne nagrade za Uskršnje blagdane.
Javnim pozivom pozivaju se redovni studenti do 26 godina starosti s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja za dodjelu prigodne nagrade za Uskršnje blagdane u pojedinačnom iznosu od 300,00 kuna. Više u tekstu Javnog poziva:

Javni poziv

Obrazac

 

 

Javni poziv za subvencioniranje mjera potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja za 2021. godinu.

Obavijest o privremenom zatvaranju Javnog poziva za subvencioniranje mjera potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja za 2021. godinu

Povjerenstvo za provedbu postupka dodjele potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja objavilo je Javni poziv za subvencioniranje mjera potpora u poljoprivredi na području Grada Grubišnoga Polja za 2021. godinu.
Predmet javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti za razvoj i unaprjeđenje poljoprivrede na području Grada Grubišnoga Polja.
U nastavku preuzmite tekst Javnog poziva i potrebnu dokumentaciju:

TEKST JAVNOG POZIVA

DOKUMENTACIJA

 

 

 

 

Novčane nagrade umirovljenicima za božićne blagdane

Grad Grubišno Polje će i ove godine umirovljenicima darovati novčane nagrade za božićne blagdane i to u iznosima:
-350,00 kn za umirovljenike sa mirovinom do 500,00 kn
-250,00 kn za umirovljenike sa mirovinom od 500,00 kn do 1.000,00 kn
-200,00 kn za umirovljenike sa mirovinom od 1.000,00 kn do 1.500,00 kn
-150,00 kn za umirovljenike sa mirovinom od 1.500,00 kn do 2.000,00 kn

Kriteriji za isplatu božićnice su:
-da umirovljenik ima prebivalište na području Grada Grubišnoga Polja,
-da umirovljenik ostvaruje ukupna mirovinska primanja do 2.000,00 kuna mjesečno, neovisno da li se radi o starosnoj, obiteljskoj ili invalidskoj mirovini ostvarenoj u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu.

Isplata božićnica umirovljenicima financirat će se iz Proračuna Grada Grubišnoga Polja za 2020. godinu, a isplatit će se putem poštanske uputnice na adresu umirovljenika.

Popis korisnika božićnica utvrđen je na temelju podataka o korisnicima mirovina koje isplaćuje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i evidentiranim prihodima putem Porezne uprave u skladu sa kriterijima iz Odluke o isplati jednokratne novčane pomoći za božićne blagdane umirovljenicima s područja Grada Grubišnoga Polja u 2020. godini.

Za navedenu svrhu Grad Grubišno Polje osigurao je 150.000 kuna.

Pozivaju se korisnici inozemnih mirovina čija mirovinska primanja ne prelaze 2.000,00 kuna mjesečno, a koji imaju prebivalište na području Grada Grubišnoga Polja, da podnesu zahtjev za isplatu božićnice na obrascu koji se nalazi u privitku ove obavijesti, da istom prilože presliku osobne iskaznice te dokaz o visini inozemne mirovine (potvrda ili dokaz o visini mirovine za posljednju izvršenu isplatu) na e-mail strucnasluzba@grubisnopolje.hr, poštom ili osobno u prostorije Grada Grubišnoga Polja, Trg bana Josipa Jelačića br. 1, soba br. 31 najkasnije do 29. prosinca 2020. godine.

Za sve dodatne informacije ili upite stojimo na raspolaganju na telefonu 043/448-203.

Obrazac prijave za isplatu božićnice umirovljenicima s inozemnim mirovinama

Odluka o isplati jednokratne novčane pomoći za božićne blagdane umirovljenicima s područja Grada Grubišnoga Polja u 2020. godini